Administración Enlaces Contacto Sobre Tortuga

«És important que les persones que defensem la cultura de la noviolència aportem la nostra visió del conflicte i de les seues possibles solucions»

Viernes.20 de septiembre de 2019 519 visitas Sin comentarios
Comunicat de l’amic Jafet Pinedo, el qual va patir aquest estiu una intervenció policial desproporcionada. #TITRE

Ahir, díhuit de setembre s’anava a celebrar el judici per la denúncia a dos policíes per uns fets d’abusos policials ocorreguts la nit del vint de juny passat. Finalmment no és va celebrar però aquesta vegada no va ser per incomparecència sinó perque es va arribar a un acord per les dues parts. Aclarar que al judici només anava a jutjar-se els delictes de danys i amenaces i no la resta de delictes que van ser denunciats.

Els policíes van admetre errors, un excès de cel i van demanar perdó, per tant, les denúncies van ser retirades. Admetre que has comés un error no és molt practicat i és molt d’agrair, afegiria que a una institució cohercitiva com la policial és un “rara avis”.

És important que les persones que defensem la cultura de la noviolència aportem la nostra visió del conflicte i de les seues possibles solucions. La transformació tant d’institucions, com de procesos i acords que donen lloc a transformacions efectives de la societat és un repte que volem assolir.

Per últim, i no menys important, aprofite per a mostrar la meua gratitut a totes les persones, entitas i col·lectius que amb molta generositat que m’heu transmès la vostra estima i suport. Estic enormement agraït de compartir camí amb vosaltres. Davant de les situacions més fosques sempre trobem la llum que ens marca el nostre horitzó. Teniu la meua estima. Moltes gràcies.

Elx a dèneu de setembre.
Jafet Pinedo Botella

Nota: los comentarios podrán ser eliminados según nuestros criterios de moderación.