Administración Enlaces Contacto Sobre Tortuga

XI Marxa per la desmilitarizatció de la Serra d’Aitana: Diumenge 11 de maig

Jueves.1ro de mayo de 2014 643 visitas Sin comentarios
Grup Antimilitarista Tortuga #TITRE

(Abajo, artículo en castellano)

XI Marxa per la Desmilitarització de la Serra d’Aitana

Diumenge, 11 de maig

Baix, cartell per a descarregar

Com en anys anteriors vos esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la naturalesa. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d’Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.

En aquest context hem pensat que la jornada torne a ser de reivindicació pacífica, de convivència i muntanyenca. Per a això ens donarem cita a les 9´00 hores a les portes del Safari Aitana. Des d’allí farem una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars. Davant de la dita reixa realitzarem la tradicional lectura del/els manifestos, i una vegada acabat aquest acte polític ens traslladarem a peu o amb cotxe a la Font de l’Arbre, un bonic espai natural de la serra, ombreig i amb aigua on, com en anys anteriors, podrem realitzar el nostre esmorzar. Darrere de l’esmorzar, les persones que ho desitgen realitzaran l’excursió muntanyenca fins a la part carener de la serra i la resta de gent es podrà quedar a passar el matí en la Font de l’Arbre.

És bo portar-se calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret i cantimplora. També aliments per a esmorzar, i per a menjar, ja que la idea és que després de l’excursió al cim podem menjar tots junts en la Font de l’Arbre. També serà ben rebuda qualsevol aportació per als que es queden passant el matí en la Font: jocs, instruments musicals, algun taller… Podeu portar també als vostres xiquets i xiquetes, i tractarem entre tots i totes que passen un bon dia de camp.

Els desplaçaments els realitzarem com cada any en els nostres vehicles particulars. Si algú ve soles o no té cotxe, es pot posar en contacte amb el nostre grup en aquesta adreça de correu (tortuga@nodo50.org) perquè comptem amb ell/ella en algun dels nostres vehicles. Els punts d’eixida són: Elx, a les 7´30 h. des de l’estació d’autobusos i Alcoi a les 8´15 des de la Plaça d’Al-Azraq. Si algú que ixca d’un altre lloc no té vehicle per anar que es pose en contacte amb Tortuga (tortuga@nodo50.org) i tractarem de trobar una sol·lució.

Convoquen: Colla Ecologista La Carrasca (Ecologistes en Acció), Col•lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència d’Alcoi i el Comtat, El Panical d’Alacoi i Grup Antimilitarista Tortuga.

Una salutació i ens veiem a Aitana.

Cartell per a descarregar:XI Marxa per la Desmilitarització de la Serra d´Aitana

Domingo 11 de mayo

Como en años anteriores os esperamos para pasar un día reivindicativo, lúdico y de encuentro con la naturaleza. Un día para pedir la protección medioambiental de Aitana y también para pedir que sea liberada de la presencia militar.

En este contexto hemos pensado que la jornada vuelva a ser de reivindicación pacífica, de convivencia y montañera. Para ello nos daremos cita a las 9´00 horas a las puertas del Safari Aitana. Desde allí haremos una corta marcha hasta el mismo puerto, donde está la verja que cierra la carretera de los radares. Ante dicha verja realizaremos la tradicional lectura del/los manifiestos, y una vez terminado este acto político nos trasladaremos a pie o en coche a la Font del Arbre, un bonito espacio natural de la sierra, sombreado y con agua donde, como en años anteriores, podremos realizar nuestro almuerzo. Tras el almuerzo, las personas que lo deseen realizarán la excursión montañera hasta la parte cumbrera de la sierra y el resto de gente se podrá quedar a pasar la mañana en la Font del Arbre.

Es bueno traerse calzado adecuado para caminar por el monte, sombrero y cantimplora. También alimentos para almorzar, y para comer, ya que la idea es que después de la excursión a la cumbre podamos comer todos juntos en la Font del Arbre. También será bien recibida cualquier aportación para quienes se queden pasando la mañana en la Font: juegos, instrumentos musicales, algún taller… Podéis traer también a vuestros niños y niñas, y trataremos entre todos y todas de que pasen un buen día de campo.

Los desplazamientos los realizaremos como cada año en nuestros vehículos particulares. Si alguien viene solo o no tiene coche, se puede poner en contacto con nuestro grupo en esta dirección de correo (tortuga@nodo50.org) para que contemos con él/ella en alguno de nuestros vehículos.

Los puntos de salida son: Elx, a las 7´30 h. desde la estación de autobuses y Alcoi a las 8´15 desde la plaça de Al-Azraq. Si alguien sale de otra ciudad y no tiene vehículo, que contacte con Tortuga y trataremos de solventar la situación.

Convocan: Colla Ecologista La Carrasca (Ecologistes en Acció), Col•lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència d’Alcoi i el Comtat, El Panical d’Alcoi i Grup Antimilitarista Tortuga.

Un saludo y nos vemos en Aitana.