Administración Enlaces Contacto Sobre Tortuga

Vicent, insubmís electoral a Albaida serà jutjat el proper 24 de febrer

Viernes.3 de febrero de 2017 162 visitas Sin comentarios
Ateneu L’Estació - Correu Tortuga #TITRE

El proper 24 de Febrer se celebrarà el judici contra Vicent, l’insubmís a presidir la mesa electoral, de les passades eleccions del 24 de maig del 2015. Per ara el/la fiscal demana una condemna de 8100€ de pena-multa per l’acció d’objecció electoral d’aquest veí d’Albaida. Aquesta condemna afirma què és una criminalització de les idees, ja que aquesta sanció és desproporcionada i no es veuen raons per endurir tant la pena. Clarament, aquesta sanció és per raons polítiques i "un possible intent de desincentivar altres persones, penalitzant en aquest cas a Vicent amb una sanció exemplar, com un referent del moviment a les comarques centrals del País valencià". El codi penal "no ha de penalitzar el motiu, sinó l’acció. T’han de sancionar pel que has fet, no pel que ets, ni la lluita que representes". El jurista alemany de dret penal Günther Jackobs, va encunyar en 1985 l’expressió "dret penal de l’enemic", amb la que "et penalitzen doblement, pel que has fet i pel risc o perill que pots suposar per al sistema".

Per tant, existeix un cas doblement injust de cara al nostre veí d’Albaida, ja que la detenció és de dubtosa legalitat per part de la Guardi Civil, després d’entregar-se de manera voluntària a la caserna d’Ontinyent al dia següent amb el seu advocat personal Andreu Moreno, i sense donar problema algun.

En el seu dia, Vicent, va actuar d’aquesta manera, no sols per defensar una democràcia directa, una democràcia bassada en la gent i per a la gent. Sinó, per no voler participar en l’elecció d’una política bassada en la corrupció. I per fer front a la injusta repartició i desproporció amb l’equilibri de Drets i deures, és a dir: uns governs que no han parat de retallar-nos drets (tant en el polític, personal, social i laboral), com obliguen a la gent d’a peu a complir amb els seus deures baix amenaces?

Entre açò i tantes altres coses que podreu trobar a:
http://ateneulestacio.blogspot.com.es/
https://directa.cat/mes-de-8000-euros-de-sancio-no-presidir-una-mesa-electoral

Amb tot açò, si qualsevol col·lectiu, grup, associació... vol ajudar amb el cas, pot fer-ho de la millor manera que puguen o sàpiguen. Sense cap compromís i amb el bon fer i l’autonomia de la gent o grups solidaris.

NO A LA CRIMINALITZACIÓ DE LES IDEES
ABSOLUCIÓ INSUBMÍS ELECTORAL D’ALBAIDA
més info: www.ateneulestacio.blogspot.com
www.facebook.com/injusticaobjeccioelectoral