Administración Enlaces Contacto Sobre Tortuga

Desinfectat el Saló de l’Ensenyament de Barcelona del virus militarista

Miércoles.9 de marzo de 2005 3958 visitas - 7 comentario(s)
Assemblea Antimilitarista de Catalunya #TITRE

Relat dels fets

Avui, a les cinc de la tarda, un equip de desinfecció ha aïllat amb un cordó sanitari un focus de virus militarista, present al Saló de l’Ensenyament de Fira de Barcelona. Amb l’objectiu d’evitar el contagi dels visitants del Saló, majoritàriament joves i personal docent, una vintena d’antimilitaristes, equipats amb vestits blancs antisèptics i mascaretes, han acordonat l’estand del Ministeri de Defensa Espanyol.
Amb aquesta acció sanitària, aplaudida pels visitants del Saló que es trobaven presents, s’ha aconseguit evitar l’expansió d’un dels virus més perillosos del planeta, el militarisme, causa directa de nombroses guerres i d’incomptables morts.

L’ EXÈRCIT NOMÉS ENSENYA A MATAR

La molt honorable Sra. Marta Cid i Pañella, consellera d’Ensenyament, i per extensió el conseller en cap i predecessor seu, Josep Bargalló i la Generalitat, a qui representa, ens obsequien amb la presència del Ministerio de Defensa al Saló de l’Ensenyament d’enguany, como ve succeïnt any rere any. És per cumplir amb la tradició o potser una adequació a la nova Europa hipermilitaritzada que ens espera amb la Constitució Europea?

Aquesta presència continuada dels militars sia al Saló de l’Ensenyament sia al saló de la Infància constitueix un insulto a la inteligència, suposant que ells en tinguin.

Sabem com pensen: un altre rentat de cervell, un altre soldat. Coneixem també la opinió de l’alumnat i el professorat, reflectida ampliament a la campanya de les escoles objectores.

L’exèrcit humanitari és una altra mentida que ens volem fer empassar, els militars només ensenyen a matar. Volem la guerra fora de les nostres vides, l’exércit fora de les nostres aules.

Assemblea Antimilitarista de Catalunya

bcnantimilitar (nospam) gmail.com

Nota: los comentarios podrán ser eliminados según nuestros criterios de moderación.