Administración Enlaces Contacto Sobre Tortuga

Concentració de suport als 4 antimilitaristes (València)

Lunes.28 de noviembre de 2005 1370 visitas Sin comentarios
Correo Tortuga - Alerta Solidària #TITRE

Inclou el cartell de l’acte.

Jutgen a 4 antimilitaristes per parar un tren militar a València.

El passat 17 d’octubre de 2004 quatre antimilitaristes de València feren una acció consistent en aturar un tren i encadenar-se a les vies. Es va aconseguir així aturar durant unes hores i denunciar l’existència del comboi militar que transportava equipament des de la caserna de la OTAN a Bétera fins al camp d’entrenament militar de San Gregorio a Saragossa, on la OTAN realitzarà maniobres militars per comprovar la seva capacitat per comandar la nova Força Ràpida. Posteriorment les quatre persones foren detingudes i s’enfrontaren a peticions fiscals d’un any de presó en un judici ràpid que s’havia de celebrar el 3 de novembre de 2004, però que passà a la justícia ordinària argumentant que ni la RENFE ni les casernes de l’OTAN de Bétera havien enviat la documentació requerida per tal de celebrar-lo.

Finalment, la vista es celebrarà el dia 30 de novembre a les 11:30 i inicialment les encausades s’enfronten a una pena d’un any de presó per desordres públics, acusades d’obstaculitzar les vies i malmetre les instal•lacions de RENFE.

Aquest judici mostra el paper de la justícia espanyola, encarregada de reprimir qualsevol intent de denúncia social i política contra les forces armades. Així tant des de l’OTAN com des de l’exèrcit espanyol volen silenciar aquest tipus d’accions per tal d’amagar l’augment de les seues maniobres dins la Base de Bétera com a quarter de la Força Ràpida i evitar enfrontaments mediàtics que pugen alarmar el conjunt de la població.

Des d’Alerta Solidària convoquem a tots els moviments socials per tal de fer visible el nostre recolzament a les encausades i mostrar el nostre rebuig cap les forces d’atac de l’OTAN i l’exèrcit espanyol en una concentració el mateix dia a les 11:30 davant de les portes de la ciutat de la injustícia.

Si entre 4 aturaren un tren, entre totes aturarem la repressió.

CONCENTRACIÓ DE SUPORT
30 DE NOVEMBRE
11’30 HORES
CIUTAT DE LA inJUSTÍCIA
VALÈNCIA

Alerta Solidària - Organització Antirepressiva de l’Esquerra Independentista

Nota: los comentarios podrán ser eliminados según nuestros criterios de moderación.